coltar superlux suceava botosani

Colțar Superlux Hanah

Colțarul Hanna face parte din gama de colțare premium. Șezutul este fabricat din spumă High Resistance de densitate mare ce asigură un confort ridicat și o poziție naturală a corpului pe toată durata utilizării. Spuma își păstrează foarte bine formai ,stofa este foarte rezistentă,ușor de curățat și își păstrează foarte bine în timp atât culoarea cât și textura. Dimensiunea colțarului este de 275cm / 175cm. Acest colțar premium beneficiază de distribuție GRATIS în Suceava, Târgu Neamț, Botoșani, Rădăuți, Gura Humorului și Siret.

Preț 3790 lei

coltar premium star

Colțar Superlux Space Gri

Colțarul Space Gri face parte din gama de colțare premium. Șezutul este fabricat din spumă High Resistance de densitate mare ce asigură un confort ridicat și o poziție naturală a corpului pe toată durata utilizării. Spuma își păstrează foarte bine forma, indiferent de greutatea utilizatorului. Stofa este ,plăcută la atingere și ușor de întreținut. Dimensiunea colțarului este de 275cm / 175cm pliat și 130cm / 210cm extins.. Acest colțar premium beneficiază de distribuție GRATIS în Suceava, Târgu Neamț, Botoșani, Rădăuți, Gura Humorului și Siret.

Preț 3380 lei

coltar premium star

Colțar Superlux Space Gri Inchis

Colțarul Space Negru face parte din gama de colțare premium. Șezutul este fabricat din spumă High Resistance de densitate mare ce asigură un confort ridicat și o poziție naturală a corpului pe toată durata utilizării. Spuma își păstrează foarte bine forma. Stofa este foarte plăcută la atingere și ușor de întreținut. Dimensiunea colțarului este de 275cm / 175cm pliat și 130cm / 210cm extins.. Acest colțar premium beneficiază de distribuție GRATIS în Suceava, Târgu Neamț, Botoșani, Rădăuți, Gura Humorului și Siret.

Preț 3380 lei